Det siger kunderne om Nickolais online fastekursus:  

 

“Jeg har fået meget mere energi af dette kursus!

Efter jeg er begyndt at faste, har jeg oplevet meget mere energi, og øget koncentration – Det har hjulpet mine studier rigtig meget!
Jeg føler jeg mig meget bedre tilpas, sover bedre,
har mere overskud i dagligdagen og tabte nogle kilo selvom det ikke var et mål sig selv.

Nickolais fastekurset har gjort, at det virkelig har været nemt for mig at starte op.
Jeg kom aldrig i tvivl om hvad jeg skulle gøre, og fandt hurtig ud af hvordan jeg skulle indrette fasten så det passede bedst til mig og min hverdag”

Rasmus Nielsen
Studerende – Aarhus

 

Det siger kunderne om Nickolai Damgaards foredrag:

 

”Jeg kan på det varmeste anbefale Nickolai. Grundlæggende deler vi fælles værdier og opfattelse af hvad sundhed er, og er ligeledes enige om hvad der ligger til grund for al den træthed og sygdom vi ser i vores samfund. Nickolai har en naturlig og sund nysgerrighed, som kommer til stor gavn i hans professionelle arbejde. I Nickolais nærvær mærker man hurtigt at han er et varmt, rart og kærlig menneske.”

Mads Bo – High on Life.
www.highonlife.dk

”Nickolais passion for at gøre en forskel, mærker man hurtigt. Du kan ikke undgå at gå motiveret fra hans foredrag. Det er komplekst – men gjort super simpelt og brugbart.
Mine varmeste anbefalinger herfra”.

Anna Iben Hollensberg
Speciallæge i almen medicin
www.edta-klinikken.dk

”Det teknisk/administrative personale (cirka 25 personer) på Viden Djurs har  i 2015 deltaget i et forløb arrangeret af Nickolai Damgaard. Formålet med forløbet har været at øge bevidstheden omkring motion, kost og mere energi i hverdagen.
Nickolai har gennem hele forløbet virkelig forstået at ramme/motivere alle deltagerne ud fra det niveau de enkelte har befundet sig på.På opfordring fra flere af deltagerne er det besluttet at forlænge forløbet udover den planlagte periode.Jeg kan derfor varmt anbefale et samarbejde med Nickolai.”

Jesper Knudsen
Vicedirektør Viden Djurs
www.videndjurs.dk

”Nickolai er utrolig inspirerende og lærerig. Kunderne er vilde med hans viden og indlæring. Med en munter tone og enkelt indlæring får han alle med på en helt unik måde.”

Tenna Møller
Brand manager – Hair and Body Care
www.habc.dk