Er du interesseret i mere energi i hverdagen?
Nickolai Damgaard er en erfaren foredragsholder, som har guidet alt fra professionelle sportsfolk og erhvervsfolk til private personer.
Book et foredrag og lad Nickolai guide jer til en sundere, gladere og mere effektiv hverdag.
Interesseret i mere energi i hverdagen?
Nickolai Damgaard er en erfaren foredragsholder, som har guidet alt fra professionelle sportsfolk og erhvervsfolk til private personer.

Book et foredrag og lad Nickolai guide jer til en sundere, gladere og mere effektiv hverdag.

“Energi i hverdagen” er foredraget der hjælper med at identificere hvad der røver din energi, og hvordan du får den tilbage.

Efter foredraget vil du bl.a. være klogere på:

  • Hvilke basale behov du skal have styr på for en mere energisk hverdag
  • Hvordan du styrker din energi igennem hvordan du taler
  • Hvordan dit kropssprog påvirker din enerig og hvad du konkret kan gøre
  • Hvordan dit syn på livet påvirker din energi
  • Hvilken påvirkning dit sociale liv har på din energi
  • Hvordan din fordøjelse og dit indre system har en kæmpe påvirkning på din energi
Vi mennesker ved godt, hvad vi skal gøre for at være vitale, sunde og raske – vi ved godt at vi skal spise, sundt, dyrke motion, have et positivt mindset og behandle os selv og vores medmennesker godt.

Men hvorfor vi det så ikke? Hvad er det, der gør at, det nogen gange er så svært? Det er det faktum, at vi har ikke den nødvendige mængde energi, til at træffe de beslutninger, vi inderst inde godt ved er rigtige.

Jeg er efterhånden en erfaren foredragsholder og i de spæde år formidlede jeg mest om hvordan vi skal spise, sove og motionere osv. altså generel sundhed. Jo mere, jeg har arbejdede med disse ting – fandt jeg ud af, at det handler om noget andet. Helt andet! De personer jeg har arbejdet med igennem mange år, vidste godt hvad de skulle gøre – de gjorde det bare ikke. De manglede overskud og energi i hverdagen.

Mine foredrag er en helhedsløsning til at skrue på de forskellige knapper, sådan at du skaber mere energi i hverdagen og bliver den bedste udgave af dig selv, derhjemme og på jobbet.

Foredraget er morsomt, betagende interessant og rigtig mange aha´oplevelser.

Publikum vil undervejs blive inddraget og helt sikkert gå derfra med et smil på læben og motiveret for at tage ansvar. Jeg har holdt dette foredrag for firmaer, foreninger, efterskoler og fagforeninger – der hvor folk er interesseret i, at udvikle sig og skabe bedre vilkår for dem selv.

Husk! Du har lige nøjagtig den mængde energi du har brug for! Du bruger den bare forkert, eller skaber ikke nok.  

Hvilke områder skal du have fokus på? Jeg har en ide…..

 

Pris for foredrag: 9.950,- plus kørsel.

Det siger kunderne om Nickolai Damgaards foredrag:

 

”Jeg kan på det varmeste anbefale Nickolai. Grundlæggende deler vi fælles værdier og opfattelse af hvad sundhed er, og er ligeledes enige om hvad der ligger til grund for al den træthed og sygdom vi ser i vores samfund. Nickolai har en naturlig og sund nysgerrighed, som kommer til stor gavn i hans professionelle arbejde. I Nickolais nærvær mærker man hurtigt at han er et varmt, rart og kærlig menneske.”

Mads Bo – High on Life.
www.highonlife.dk

”Nickolais passion for at gøre en forskel, mærker man hurtigt. Du kan ikke undgå at gå motiveret fra hans foredrag. Det er komplekst – men gjort super simpelt og brugbart.
Mine varmeste anbefalinger herfra”.

Anna Iben Hollensberg
Speciallæge i almen medicin
www.edta-klinikken.dk

”Det teknisk/administrative personale (cirka 25 personer) på Viden Djurs har  i 2015 deltaget i et forløb arrangeret af Nickolai Damgaard. Formålet med forløbet har været at øge bevidstheden omkring motion, kost og mere energi i hverdagen.
Nickolai har gennem hele forløbet virkelig forstået at ramme/motivere alle deltagerne ud fra det niveau de enkelte har befundet sig på.På opfordring fra flere af deltagerne er det besluttet at forlænge forløbet udover den planlagte periode.Jeg kan derfor varmt anbefale et samarbejde med Nickolai.”

Jesper Knudsen
Vicedirektør Viden Djurs
www.videndjurs.dk

”Nickolai er utrolig inspirerende og lærerig. Kunderne er vilde med hans viden og indlæring. Med en munter tone og enkelt indlæring får han alle med på en helt unik måde.”

Tenna Møller
Brand manager – Hair and Body Care
www.habc.dk

Book eller få yderligere information her:

7 + 13 =