Sådan booster du din energi på 10 korte dage!

Den simple e-bog for dig, der på enkel vis vil booste din sundhed og skabe dramatiske resultater på kort tid.

 

Nickolai Damgaard har samlet en simpel og effektiv plan til dig.

 

 

Prisen er 97,- 

Sådan booster du din energi på 10 korte dage!

Den simple e-bog for dig, der på enkel vis vil booste din sundhed og skabe dramatiske resultater på kort tid

Prisen er 97,- 

Fra på mandag d. 7. januar kører jeg mit ⭐ 10 dages BOOSTER program ⭐ sammen med folk fra min lukkede Facebook-gruppe.

Her følger vi hinandens udvikling 🔝og holder alle motiverede til at booste deres sundhed efter julens herligheder.

Det betyder at du bare skal følge med på den simple og lækre kostplan, og følge med gruppen og mig, som gør det samme.

Du kommer med simpelt ved at købe e-bogen, som blot koster 97 DKK.

Ved køb af e-bogen kommer du med i min lukkede Facebook-gruppe, og kan sammen med de andre være med fra start mandag d. 7/1.

Giv din sundhed et BOOST og start et hvert forløb med det bedst mulige udgangspunk.

Prisen er 97,- 

Denne 10 dages BOOSTER e-bog, er den perfekte og simpleste måde for dig at booste din sundhed, slukke trangen efter sukker eller hurtig få din krop i balance og sikre et godt udgangspunkt til f.eks. et fasteforløb, meditationskursus eller noget andet godt for kroppen, så du får bedst mulig udbytte, da kroppen er top-tunet til forandringer.

10 dages BOOSTER’en er perfekt til dig som vil gøre det simpelt, ikke orker en masse valg og bare gerne vil se resultater hurtigt. Her får du en præcis spiseplan at følge for 10 dage + plus gode og meget simple tips til juice der hjælper dig på vej, samt mit letteste tip til meditation, som giver ro i hovedet og hjælper kroppen med at BOOSTE processen.

Prisen er 97,- inkl. moms

10 dages BOOSTER’en er perfekt for dig der:

   ✅   Mangler mere energi i hverdagen
   ✅   Vil have mere stabilt blodsukker
   ✅   Vil finde tilbage til en krop i balance
   ✅   Skal til at starte et længere forløb, og ønsker hurtigt at få et godt fundament inden da
   ✅   Har brug for en ultra let og simpel metode at følge – uden en masse valg og arbejde
Prisen er 97,- 

NÅR DU INVESTERER I BOOSTER’EN FÅR DU:

10 dages madplan: Med én simpel, let og sund ret per dag. Du skal ikke tænke på hvad du nu skal lave i dag, bare følg den simple plan.
Links til lette, sunde juice: Grønne juicer, du ved dem uden en helt masse frugtsukker, er en hel fantastisk måde at booste din sundhed og få en ordentlig portion vitaminer og mineraler som hjælper med at fjerne syren i kroppen. Du får links til nogle af mine favoritter i BOOSTER’en
Meditationstip: I form af min favorit app til at meditere til. Den bedste mediation er den du faktisk får gjort regelmæssigt! Denne app her er super nem og effektiv. Den er gratis og nem at navigere.
Prisen er 97,- 

FØR og EFTER BOOSTER’en

BOOSTER’en er simpel men effektiv (måske netop fordi den er enkelt og let at følge). Kristians resultat dag 11 efter start på BOOSTER’en. Resultatet er udelukkende skabt ved at følge BOOSTER’en og ikke noget yderligere motion (ud over de sædvanlige ture med hunden).
10 dages BOOSTER’en er lavet af Nickolai Damgaard, som igennem årene har lavet et hav af sundheds-bootcamps hvor 10 dages BOOSTER’en har været en væsentlig del af programmet, og et stort bidrag til deltagerens success! 

Nickolai Damgard er ekspert i sundhed, faste og fordøjelse. Foruden at drive sin egen klinik Klinik Damgaard, så er Nickolai også EHFA Personlig Træner, Lægesuperviseret Kostvejleder under Speciallæge Anna Iben Hollensberg, samt Partner hos Heilpraktikerskolen i Silkeborg.

10 dages BOOSTER’en er hans mest simple men samtidig et af de mest effektive redskaber til at give sine klienter en lyn-forbedring af deres sundhed, og hjælpe dem hurtigt slukke deres sukkertrang.

En langtsom udtrapning af dårlige vaner kan være en god løsning, men nogen gange kan et lyn-boost være med til at skabe større resultater på lang sigt. Til dette er 10 dages BOOSTER’en det perfekte redskab.

Spar besvær og tid, og få lyn-resultater med 10 dages BOOSTER’en

Prisen er 97,-

Spar besvær og tid, og få lyn-resultater med 10 dages BOOSTER’en

Prisen er 97,-